hello, hello !



Credits..

Template by : Nur secret
Image by : we❤it
Background and icon: FPA and DC


Navigate Here.
+ Follow | Dashboard
Awesome Me
Better Alone
Result PMR
Thursday, 22 December 2011 @ 00:15 | 0 cuppy cake(s)
Hey people ! Assalamualaikum.22/12/2011.tarikh nih semua budak tingkatan 3 dapat result.okay aku seminggu tidoq tak lena.keja pikirkan result jaa -,- duh ! entah-2 naik uban.Tapi Alhamdulillah aku dapat keputusan yang ehem elok lah.okay puas hati segala yang aku usahakan selama ini.Tahniah lah kepada kengkawan yang dpt straight A dan yang keputusan yang kurang memuaskan,SPM ada lagi kan :).So teruskan usaha.Ok bye
Damn Bored :(
Wednesday, 14 December 2011 @ 06:34 | 0 cuppy cake(s)
Heyo people !.Assalamualaikum.mlm ni bosan sangat sangat sangat.Cuti nie tak pegi mana-2 pun.my brother yg next year darjah 6 tuisyen ja tahun nih.-,- damn.Best la sapa-2 yg dpt holiday smpai oversea tuh.jelessnya.One day ak nak capai impian aku nak study oversea.InsyaAllah.Hope that become true.Thats all guys.Bye :)